Ostale obavijesti

Mjesto održavanja

Kongresni centar Conference Park 25/7, Opatija

Službeni jezici

Službeni jezici Simpozija su hrvatski i engleski. Simultano prevođenje neće biti osigurano.

Registracijski desk

Registracijski desk će početi s radom pola sata prije početka predavanja i završiti pola sata nakon završetka predavanja.

Pismo poziva

Za dobivanje poziva Organizacijskog odbora za sudjelovanje na Simpoziju, molimo uputiti zahtjev Kongresnoj agenciji na e-mail: danijela@conventuscredo.hr. Možete ga koristiti za dobivanje vize i za pravdanje puta kod poslodavca.

Službene oznake

Svi registrirani sudionici s plaćenom kotizacijom dobit će službene oznake (akreditacije) koje su obvezni nositi na svim mjestima stručnog i društvenog programa Simpozija.

Osiguranje

Organizacijski odbor ne može prihvatiti odgovornost za nesreće ili štetu učinjenu sudionicima ili osobama u pratnji prije, za vrijeme ili nakon Simpozija. Sudionici se pozivaju da sami organiziraju svoje putovanje i zdravstveno osiguranje. Nakon registracije za Simpozij, sudionik prihvaća ovu odredbu.

Mobiteli

Sudionici se mole da isključe svoje mobitele u prostorijama u kojima se održavaju predavanja.

Internet

Internet usluge će biti dostupne svim sudionicima tijekom Simpozija.

Vrednovanje i potvrda o sudjelovanju

Sudjelovanje na Simpoziju bodovat će se sukladno Pravilnicima strukovnih komora.

Važna napomena

DiaTransplant 2021 se održava on-site uz fizičku nazočnost sudionika. Svi sudionici dužni su pridržavati se epidemioloških mjera propisanih od Nacionalnog stožera civilne zaštite i Vlade Republike Hrvatske koje budu važile u vrijeme održavanja skupa. Sudionici će prije dolaska biti obaviješteni o istim putem elektroničke pošte i javne obavijesti na web stranicama www.diatransplant.org. Molimo sudionike da sa sobom ponesu potrebnu dokumentaciju (Covid-19 potvrde o cijepljenju, EU digitalnu Covid-19 putovnicu, dokumentaciju o preboljenju ili nalaz Covid-19 testa sukladno uputama koje će biti objavljene). O mogućnostima testiranja na licu mjesta sudionici će biti obaviješteni.